Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Prinsessan på ärten

Vem
uppfann
osten

den som 
uppfann
månen

vem
uppfann
citronen

den som 
uppfann
solen

vem
uppfann
solen

den som
uppfann
ärtan

den
uppfinner
sig själv

varje
ny
dag

uppfinner
ärtan solen

ärtan
är solen

solen
är ärtan

ömhudad

varje
ny 
dag

prinsessan
på ärten




Fri vers av Petter Wingren
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-14 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren