Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NOLI ME TANGERE

 

Jag

var rädd

 

för dig

 

kamouflerade

mina tankar

 

så du inte såg

 

när du

tog på mig

 

att jag

inte ville




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-10-19 12:05



Bookmark and Share


  Connie
Stark och djupt berörande.
2014-10-21

    Dan Myrbeck
Bra, tänkvärd.
2014-10-20

  bittemi VIP
Berör starkt. Bra förmedlat
2014-10-20

    ej medlem längre
Din text berör..
2014-10-20

  Valter Örn VIP
En dikt som på ett bra sätt förmedlar vår alltför vanliga konflikträdsla!
Vi "kamouflerar våra tankar".
2014-10-20

  Tobias Haglund
Mycket ledsamt och berörande!
2014-10-19

  Lehva VIP
Fantastisk men obehaglig. Och igenkännande..Tyvärr...
Så bra skrivet.
2014-10-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om något svårt!
Rysningarna stiger genom kroppen.
2014-10-19

  Petter Wingren
Riktigt bra spänst i enkel språkdräkt
2014-10-19

    ej medlem längre
Som alltid väcker dina ord känslor och tankar.
2014-10-19

  Lars Hedlin
Stark stark i känsla och beröring! Kram
2014-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP