Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskling..grattis på din födelsedag <3


Grattis PetterM



Hipp hipp hurra

på din fina dag

Idag min älskling fylla

och med dunder o brak

jag dig fina ska hylla

Med all min kärlek och värme

hela min kropp och själ

jag nu ser till att din dag

så vackert förgylla




Fri vers av Eliza-69
Läst 302 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-17 12:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack fina <3
2014-10-17

    ej medlem längre
Grattis!
2014-10-17

  Lars Hedlin
Grattis!
2014-10-17

    Dan Myrbeck
Instämmer:

Grattis!

P.S. Själv fyller ja 25 i dag.
53 komma 25 ... !
2014-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69