Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"chrisi ur mår du\" Gyllene tider härskar, Gessle är kung och gyllene tider är kungens riddare


känner du mig

Jag tror ingen retar mig så som du
Jag trodde inte jag kunde bli så förbannad
Men du lyckas att få mig dit
Ska jag se det som en svaghet hos mig
Eller ska jag se det som en framgångsrik strategi från dig

Du vet vad jag sa i början, du kommer väl ihåg det?
Jag är en ensam själ, och jag kommer alltid vara det
Jag är vargen ute på vidderna, ensam under iskall måne
Jag gör mig inte hemma i soffan framför brasan
Och nej, jag är inget vidare på att föra mig
Jag kan inte föra belevade samtal
Men jag kan känna…
Jag känner en dragning till dig, jag vill känna dig
Jag känner en lust att få kyssa dig djupt och ta dig i min famn

Vad vet du om mig?
Klyscha, ibland tror jag du känner mig bäst av alla
Ibland tror jag du känner mig bättre än vad jag själv gör
Så vad vet du om mig?
Berätta, berätta vad du känner, vad du vet, berätta allt
Kanske du kan få mig att förstå
Kanske jag kan lära känna mig själv genom dig
För jag tror aldrig jag har känt mig själv
Åtminstone inte så som du känner mig
Och jag gillar ditt sätt att känna mig

Känner du mig?
Känner du mig då du ligger ensam i din säng
Känner du mig i duschen, i bilen och på jobbet
Känner du mina blickar, mina händer och bröst
Känner du min närhet, känner du min kärlek
Känner du hur vi älskar medan du står i kön till kassan
Känner du mig?




Fri vers av PPQ
Läst 385 gånger
Publicerad 2006-04-04 07:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ