Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nY data jippi typ!!

japp..ny data idag
betyder jag kan skriva igen

41 år fyllda
känns bra!
bättre än 40
fråga mig inte varför det bara är så
borde ju kanske kännas värre men nej
mådde väl inte dåligt av att fylla 40 men 41 känns helt enkelt bättre

hände väl så mycket förra året
lugnt nu
så framför bara fullt med möjligheter och inte så mycket hinder
härligt ju!

dessutom
så ja
spännande
var länge sedan jag var så nollställd och avklarad som nu
låter kanske märkligt men känns bra
det
gör
det




Fri vers av kråkan VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-17 23:04



Bookmark and Share


  aol
Gillas fick en bra känsla,
2014-10-18
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP