Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG SER





Uppåt

för att nå mina mål




Neråt

där jag sätter fötterna




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-10-18 09:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klokt - bra skrivet..
2014-10-20

  Lars Hedlin
Mycket bra :)
2014-10-19

  bittemi VIP
Klok balans!
2014-10-18

  Maj-Lis VIP
Bra
2014-10-18

  Anya VIP
Jaa det gäller liksom att ha kontakt i båda riktningarna.
2014-10-18

    ej medlem längre
Precis så, så vill jag också se på livet.
2014-10-18

    ej medlem längre
Fina starka och kloka ord.
2014-10-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra och tänkvärt skrivet!
2014-10-18

  ResenärGenomLivet VIP
Viktiga ord...så bra...
2014-10-18

  louisegirl
Just så..
Bra förmedlat!
2014-10-18

  ~Snöflinga~
Jag uppfattar ofta att man bara rekommenderar att fokusera på målen så löser sig allt därefter idag, så många ordspråk och citat på nätet som kan tolkas så - men när man levt tillräckligt mycket har man lärt sig att man faktiskt även måste se var man sätter fötterna. Så bra skrivet! Kram
2014-10-18

  Lehva VIP
Så vill jag leva. Skickligt beskrivet.
2014-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP