Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skickade mitt barnbarn till mej i dag


JUVELEN

Du är som en juvel

 

När ljuset nuddar

din själ

så tänds lampor upp

i varje liten vrå

 

Du tröstar 

 den som är ledsen

så den

blir glad igen

 

V-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-18 19:20



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Så fint skrivet av ditt barnbarn!
Du ramar väl in detta med den guldram?
/kram
2014-10-23

  Eva Helene VIP
Vilken fin gåva du fick av barnbarnet och så bra skrivet!
2014-10-20

  ULJO
Fint skrivet
2014-10-19

    ej medlem längre
Ömt och fint skrivet, vi behöver små juveler.
2014-10-19

  Lars Hedlin
En text med känsla!
2014-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP