Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN DEL AV MIN BARNDOM





Skulle vara fin i skolan

Rosett i håret

Bandet skulle strykas varje morgon

"Går aldrig att knyta på samma ställe"
sa mor


Det fanns ju faktiskt diadem




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-10-20 08:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En text som väcker minnen...mycket fint...
2014-10-21

    Monica Kvist VIP
Roligt att bli påmind. Rosetten kommer man ju ihåg. Beundrade en klasskamrat med två långa flätor och TVÅ rosetter.
2014-10-21

  Lehva VIP
Härlig och konkret.
2014-10-20

  ULJO
Vilken skön hyllning till historien
2014-10-20

    Dan Myrbeck
Min mamma skräddarsydde byxor och väst i samma spräckliga (och förskräckliga) tyg. Dessa plagg skulle bäras med polotröja! Att jag blev mobbad var ju självklart.
2014-10-20

  Anya VIP
Joo dessa mödrars önskan om söta döttrar...det känns igen. Bra gestaltat!
2014-10-20

    ej medlem längre
Tack för att du delar med dig av dina minnen...det föder egna minnen.
2014-10-20

    ej medlem längre
Vilka minnen du väcker, här var det flätor som gällde, hårt flätade minnen må jag säga..
2014-10-20

    ej medlem längre
Känns igen
bra förmedlat ...
2014-10-20

  louisegirl
Ja just så var det, känns igen..
Bra förmedlat!
2014-10-20

  walborg
All välmening kan bli litet hämmande för ett barn som anar andra behov än barnets bästa
2014-10-20

    Sefarge VIP
Vilken söt "minnesdikt"
Ursäkta.Jag skrattade till
.Värme till Dig!
Med eller utan
Rosett och diadem.
2014-10-20

  Lars Hedlin
JA just så....
2014-10-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Men diadem var säkert för lättvindigt. Att stryka och göra rosett krävde mera arbete och omsorg.
2014-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP