Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Evergrey - Barricades)


[ ensamhet ]







så slänger jag mig på linoleumgolvet
med öppna armar
öppna handflator och öppna skärsår
, väser

\'såra dig,








såra dig
inför mig, såra dig inför mig\'


lova att vi är lika










Övriga genrer (Översättning) av xilenie
Läst 262 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-11-07 18:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt. Och grymt snyggt med den lilla smidiga rörigheten i komman och slashs...

2014-11-07
  > Nästa text
< Föregående

xilenie