Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du lämnade mig

skulle jag ha dött

Då hade jag hittat frid

Nu vandrar jag
igenom livet

med plågande minnen

hur enastående
jag någon gång
har varit

hur hjärtat dunkade
och känslor styrde

kan inta känna något
finns jag ens kvar?
utan dina ögon på mig




Fri vers av stormen
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-20 23:32



Bookmark and Share


  wildah
Det här känns! Precis så känner jag ibland!
2014-10-28
  > Nästa text
< Föregående

stormen