Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 år

Jag skulle leva 100 år...
trodde jag
när jag var liten

Vem kunde veta
att du ska släcka
ljuset av mitt liv
när jag var
bara 40




Fri vers av stormen
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-20 23:53



Bookmark and Share


  Angel of love
Så kort text men så stark och berörande.
2014-10-21
  > Nästa text
< Föregående

stormen