Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TROR MINSANN JAG FICK EN RYNKA TILL






Tyckte inte om
mitt rynkiga ansikte


förrän jag insåg
att det var skrattrynkor




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-10-21 08:40



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Så fint...jag har ganska många...jag med:-)
2014-10-21

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt skrivet...jag ler...:-)
2014-10-21

  ULJO
Häqlig insikt här
2014-10-21

    Dan Myrbeck
Diagnos:
Du har läst mina texter.
/Doktor Dan, bäst i stan

P.S. Bra att den första rynkan
fick sällskap och slipper känna
sig ensam. D.S.

2014-10-21

  bittemi VIP
Härligt!
2014-10-21

  Klara Ord VIP
Det gäller att ta vara på möjligheterna! Fint formulerad text.
2014-10-21

    ej medlem längre
Du är vacker både på insidan och utsidan.
2014-10-21

    ej medlem längre
Ja du delar med dig av dina rynkor, underbara du:)
2014-10-21

    ej medlem längre
Då gjorde det ju inte så mycket!
Bra att kunna se det positiva i livet...
2014-10-21

  stig wikman
Ha Ha .
Ja , och nu fick
jag några också .

KRAM Å PUSS Å APPLÅD.
2014-10-21

    ej medlem längre

Härlig spänst i denna ....
2014-10-21

  louisegirl
Härliga du <3
2014-10-21

  Lars Hedlin
Kram :)
2014-10-21

    Bo Malte
...*L*...
2014-10-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Skrattrynkor är värdefulla! Visar att man kan känna glädje och ha roligt.
2014-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP