Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delilahs sång


Vad du än gjorde, hur du än sprang
så var du alltid full av skam
kära Sam, jag vet hur det är
jag är likadan.

Men det finns lättnader överallt
ställ ifrån dig dina vapen,
sängen är varm
kära Sam, kom in i min famn.

Du ville slippa strida
du ville slippa den här världen
du ville ligga vid min sida
och bara vänta på döden.

Du kysste varsamt min hand
jag bet dig i läppen
så blodet rann
kära Sam, du sa att du brann.

Varför måste jag
göra märken på din hud?
Varför måste jag
slita håret från ditt huvud?

Du ville slippa strida
du ville slippa den här världen
du ville ligga vid min sida
och bara vänta på döden.

Det finns små lättnader överallt
du ställer ifrån dig väskan
vattnet är varmt
kära Sam, du har kommit fram.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av -----
Läst 405 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2014-10-21 22:36



Bookmark and Share


  axveronika
speciell stämning i denna
sågande skön

2014-11-20

  Lemon Merchant
Insekter och änglar sjunger i mitt tomrum när jag läser. Bra +
2014-11-20
  > Nästa text
< Föregående

-----
-----