Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Kota för kota

Mellan
det ena
och det andra

finns
just
ingenting

tidsrest
liten
rymd

doft
av åldrade
hav

smak
av kommande
regn

onoterade
mikropauser

smörjer
tidens
och tingens
glidytor

fogar
och skiljer

det ena
till det andra

från
det andra

kota
för kota








Fri vers av Petter Wingren
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-23 15:09



Bookmark and Share


  Glitr
Tänkvärt om livets ryggrad ;-)
2014-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren