Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackert hyckleri

Det är lustigt, Fast ändå inte
Mer sorgligt om man så vill
För en man vars tid är värdefull
Säljer nu hycklarn allt och lite till

Kylan kom för att stanna
Tiden rann ur sandglaset
Till tonerna av jämmer och lögner
Stänger vi ute, detta förbannade höstraset

Äventyren i fjärran bleknar
De emotionella resorna tog nu fart
Jag ska visa dig solen
Och sakta sudda ut de du kallar hat

Med dig blir hösten fin
Till klangen av dagget som droppar
Vaknar jag upp till den nya dagen
Flätas vi ihop med våra nakna kroppar

- Jespersson




Bunden vers (Rim) av Jespersson
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-23 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jespersson
Jespersson