Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Normbrytaren

Det blir allt vanligare
Att människor kommenterar ens självförtroende
Det finns dagar då jag drömmer om berömmelse
Att bli en erkänd poet med publicerade verk
Det kryllar av nätter
Jag hellre somnar ensam än med dig

Varför är det farligt att älska sig själv
När individualiseringen knackar på dörren
Varför är det så fasansfullt att våga hoppas
När andra ignorera sina drömmar
Varför är det så fel att vilja vara ensam
I en värld där alla jagar den rätta




Fri vers av Jespersson
Läst 145 gånger
Publicerad 2015-12-16 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jespersson
Jespersson