Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titellös som ett q


herr Ordskrivare, alltihop känns bara som en bryggd av kvävda stolar och slängiga dukar. eller som ansikte efter ansikte. uppgrävda ur byrålådan. ingenting har mening, allt är bara rester, klistrade med gaffatejp under membranets välvning.

herr Ordskrivare. varför drabbas fartyget av översvämning. varför ligger benen stilla i gryningshanden.

frågorna får mig att stanna vid svarta linjers böjning

för kanske är det så. att i sand och mull ligger tystnaden och talar. och kanske är det dit jag skall gå.

för att höra. herr Ordskrivare.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 218 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-24 21:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fascinerande brev. svarta linjers böjning, slängiga dukar och gryningshanden är fint.
2014-10-28

    ej medlem längre
Hur ditt språk kan förtrolla- vad du än skriver om..det skulle jag vilja tala med herr Ordskrivare om...
2014-10-25

  Nanna X
kloka ord, när orden börjar gå på tomgång får man vända sig till tytnaden ett slag.
2014-10-25

  Stefan Albrektsson
Nog hittar du och hör ord/bilder som talar i sanden, mullen, tystnaden - och lyckas dela med dig av det dessutom!!
2014-10-25
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP