Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PROBLEMLÖSNING




Fick inte koka knäck för far


Godissugen


Gjorde det direkt efter skolan


Vädrade länge


Gömde påsen i trädgården




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-10-25 08:44



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Slug lösning på problem
som inte borde funnits.
2014-10-27

  Lehva VIP
Så skickligt och konkret om en livssorg.
2014-10-26

    ej medlem längre
I trädgården?, oops så i din trädgård kan man hitta mycket, gammal vana kanske finns kvar.
2014-10-26

  Lars Hedlin
Verkligen starkt!
2014-10-26

  ResenärGenomLivet VIP
Man riktigt känner rädslan av att bli upptäckt...dikten berör...
2014-10-26

  ULJO
Ja alla har vi varit små och hittat på diverse hyss
2014-10-25

    ej medlem längre
Verkligen
en helt underbar text
2014-10-25

    ej medlem längre
Ett litet busfrö som vet vad hon vill!
2014-10-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra att du trotsade! Det stärker ens självkänsla. Tur att han inte hittade knäcken!
2014-10-25

    ej medlem längre
Man ler.
2014-10-25

    AgnesKenshin
rebelliskt uppfriskande att läsa!
2014-10-25

  Anya VIP
Härligt att barnet trotsade, det känns sunt!
2014-10-25

  walborg
Ingen rådlös unge här inte
2014-10-25

  louisegirl
Härliga du <3

2014-10-25

  Fjäderpennan
Sån härlig beskrivning av en ungdoms"synd".....
2014-10-25

    Bo Malte
...*L*...
2014-10-25

    ej medlem längre
Ååh..knäck...så ljuvligt gott!
Måste gömmas och smygätas!
2014-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP