Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtryck

Under solklar himmel
hörs porlande skratt
då färgsprakande drakar
förförs av naket springande fötter
över förtorkat gräs

blott stenkast bort
skymtar avklädd mylla

De nertystades röster
ligger tätt begravda
djupt gömd under jord
allt för att de med liv och lem
stod vid sitt ord
att skydda sina hem




Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-25 14:11



Bookmark and Share


  ia VIP
Du är så grymt duktig!!!
Du får varje ord till att bli en egen betydelse, sammansättningen skapar en bild, en scen, ett minne. Du målar ord i färg. Du får min nyfikenhet att läsa om o om igen, o varje gång hittar jag en ny nyans.
Är inte det att vara en sann poet!?!
Tack för att du delar med dig!
2014-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson