Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt

Jag har slutat att gråta
börjat sätta ord på mina känslor

Det är svårt
att gråta är så lätt
så befriande

Man gråter för att det gör för ont
så ont
att man inte kan prata

Smärtan rinner ut med tårarna
lämnar dig för stunden men
sjunker tillbaka in

Smärtan är snart tillbaka
Lite lättare men fortfarande tung




Fri vers (Prosapoesi) av HannaE
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-26 09:42



Bookmark and Share


  stig wikman
UNDERBART.

( i love that poem )

KRAM Å APPLÅD.
2014-11-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
2014-10-27
  > Nästa text
< Föregående

HannaE
HannaE