Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärligt

Ärligt talat

Vem är jag?

Vem är du?

Hur kan jag aldrig släppa tanken på dig?

Tanken på hur du ser mig i ögonen och jag ler

Ler bara för att det är du

Vet inte när jag senast log

Du har varit ute ur mitt liv för länge




Fri vers av HannaE
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-27 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HannaE
HannaE