Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iväg

Varför kan du inte släppa taget när du redan har gått vidare?




Fri vers (Fri form) av HannaE
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-01 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HannaE
HannaE