Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två händer

sida vid sida
två händer flätas samman
pirret i magen
ingen lyssnar på omvärlden
blickar behöver inte mötas

en lättare åtstramning besvaras med en utdragen åtstramning
så håller det på
tills de vänder sig om kysser varandra
det är inte längre händerna som är i fokus
eller jo
händer är alltid i fokus
händer överallt
i håret ansiktet bröstet svanken rumpan och armarna och åter
två händer flätas samman

två händer
två händer knutna samman
jag känner din hand
ett fast grepp
ett grepp som aldrig vill släppa taget
din hand är mjuk och varm och passar perfekt i min
din hand är inte klibbig utan bara så fantastisk underbar

två händer

två händer över min kropp
du smeker min kind och mitt hår som du gillar så
du berättar för mig
jag faller för dig
i sängen där tiden står som stilla
iallafall vad jag önskar

ögonblick som dessa
vad är dröm och vad är verklighet?
har jag drömt att jag har drömt och är det sanna sant?
att två händer alltid är början och
att två händer alltid är slutet
tills du hittar en ny hand
som passar så perfekt i din
och den är inte min




Fri vers (Fri form) av HannaE
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-20 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HannaE
HannaE