Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration hämtad från Abdul Alhazred


Klockan slår ut

Ett ljus släcks och jag hänger upp gardiner över mina ögonlock
Rädd för att betrakta skenet av omöjliga geometriska former

Ansamlar skuggorna av icke-nuet vid foten av sinnesslöa berg
Dåtiden ligger i dvala, väntande på skriket av vår tids avslutning

Konstigt stearin formar sig inom mig och sprider sig sakta utåt
Ostämda toner berättar om drömmar som aldrig kommer finnas

Så använda den vittrade nyckeln till botten av världshavens kedjor
Bind samman förflutna skeppsvrak med din ihåliga tånghänder




Fri vers (Fri form) av Lemon Merchant
Läst 378 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-25 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lemon Merchant
Lemon Merchant