Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min pojkvän





Mina varma

tankar om dig

Hur underbar fin

du är mot mig

Du utstrålar sån

positiv energi

Sån trygg värme

och mjuk kärlek

Du är pojkvännen

med finaste guldhjärtat

Och jag är så lycklig

för att just du är min...




Fri vers av Eliza-69
Läst 236 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-10-26 00:04



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Äkta kärlek!
2014-10-26

    ej medlem längre
<3 Älskar dig <3
2014-10-26

  Connie
Härlig lyckokänsla du förmedlar!
2014-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69