Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKSFULL GEMENSKAP





Mor levde för oss barn

Hon hjälpte och stöttade



När vi blev vuxna levde hon genom oss

Vi hjälpte och stöttade




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-10-26 08:50



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra beskrivet.
2014-10-27

  ULJO
Bra text som djupt berör
2014-10-26

  Lehva VIP
Så ömsint och insiktsfullt om våra roller under en livstid.
2014-10-26

    ej medlem längre
Ja, så är det - som Ann-louise sa.
2014-10-26

    ej medlem längre
Kärleksfyllda ord, en fin gemenskap..
2014-10-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, så kan det bli. Fint, tyvärr inte alltid.
2014-10-26

    ej medlem längre
Mycket berörande - en kvinnas hela liv...

2014-10-26

  Lars Hedlin
JA kan mycket väl bli just så..
2014-10-26

  walborg
föräldrakärlek hela vägen ...
2014-10-26

  ResenärGenomLivet VIP
Precis som det ska va...men när levde hon för sej själv, tro...?
2014-10-26

  stig wikman
Fin tanke , Marita.

Ingen var som mor
Varken pappa eller bror.

KRAM Å APPLÅD.
2014-10-26

  Maj-Lis VIP
Fint skrivet
2014-10-26

  louisegirl
Ja så är det många gånger <3
Så fint skrivet!
2014-10-26

    Bo Malte
fint...
2014-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP