Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I DIN KÄRLEK

 

Jag bodde i din kärlek

men hur kunde jag veta

när jag aldrig varit utanför

 

de stunder

som den var försvunnen

då var de jag

som stängt min dörr

 

den var stor och du gav

och värmdes av att ge

 

 hur kunde jag veta

när jag aldrig varit utanför

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-26 10:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och fint diktat.
2014-10-26

  ULJO
Känslomässigt berörande text
2014-10-26

  Lars Hedlin
Känsla som berör!
2014-10-26

  ResenärGenomLivet VIP
Vemodigt vacker...
2014-10-26

  Marita Ohlquist VIP
Vemodig, sorgsen text!
Nä, hur skall man veta om man inte har något att jämföra med.

2014-10-26

    maija tuori

Fint diktat om kärlek " tro ,hopp och kärlek men törsta är kärleken "
2014-10-26

  louisegirl
Fint om kärleken..
2014-10-26

  stig wikman
FINT SKRIVET
OM KÄRLEKEN .

KRAM TILL
DEJ MAJ-LIS.
2014-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP