Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag berättade om den här dikten...nu efterfrågades den....så här är en*L*


dumpa honom

Vad ser hon hos honom, vad har han egentligen
Om hon lämnar honom vore nog det bästa
Jag skulle le och säga äntligen
Jag tror att vi skulle kunna dela det mesta

Hon verka vara allt som han inte är
Hon är vacker och man kan se att hon är smart
Det borde vara jag som är där
Och jag vet att ett leende vore en bra start

Men lämna honom, gå
Lämna honom och kom till mig
Vi skulle få det bra vi två
Älskling jag vill vara hos dig

Hon är dotter till en man som är som jag
Hon är en flicka från min värld
Vi två tillhör samma lag
Vi har bara börjat vår färd

Ibland stannar han hemma för länge eller hur
Ibland älskar han henne för mycket inte sant
Men älskling vi två skulle vara som djur
Älskling jag vill ha dig, känner du inte likadant

Men lämna honom, packa och dra
Men lämna honom, be honom gå
Du älskling vi skulle få det så bra
Vi skulle passa ihop vi två

Är de inte dags för ett nytt liv
Det är redan vår, vad säger du?
Här är jag, ett alternativ
Kan du bestämma dig redan nu?

Spelar du inte samma skivor som jag gör
Dansar du inte i din ensamhet så som jag
Samla mod, du vet att hoppet aldrig dör
Vi kan dansa tillsammans en vacker dag

Älskling vet du inte att det finns mer än så
Men snälla dumpa han, säg att det är över
Älskling lämna han så det kan bli vi två
Älskling vi har varandra, det finns inget annat vi behöver




Fri vers av PPQ
Läst 409 gånger
Publicerad 2006-04-04 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ