Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann bilden på google!


Din snåle Ogina drummel!

– Hej vad heter du?

– Jag heter Ogin!

 

– Jaha hej Ogin!

– Vad arbetar du med?

 

– Jag är revisor i finansutskottet

– Ok där ser man,

Föresten du har inte en slant eller två till de behövande?

– Va! Vad falls? Nej Nej det går tyvärr inte’

– Jag har knappt till mjölk och bröd!

 

– Jaha ok jag förstår, kan inte vara lät att vara dig!

– Ingen fara man anpassar sig

 

– Ja jo det förstår jag (hum)

– Nu får du ursäkta mig jag är sen till en flight

 

– oj ok var ska du resa?

– Till Rio i 3 veckor, faan nu e jag sen får ringa en taxi då

– Hej Då!

 




Övriga genrer (Satir) av Lars Hedlin
Läst 330 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-27 11:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja, så kan det vara, bra skrivet!
2014-10-29

  Ingrid Trolle
Bra!
2014-10-29

  Connie
I ett nötskal!
2014-10-29

  Carina Bendix
Så är det ofta.. :/
2014-10-27

    ej medlem längre
Ibland undrar man vad dom har i huvudet...
2014-10-27

    Dan Myrbeck
Hörde för några år sen om Hungerkonferensen i FN.

Dom åt trerätters....
2014-10-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Har man varit fattig, så känner man för att ge när man blir mindre fattig.
2014-10-27

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Bra förmedlat! Så är det...tyvärr
2014-10-27

  Angel of love
Världen som den ser ut.
2014-10-27

  Marita Ohlquist VIP
Bara att konstatera att det är de ogina som blir rika!
2014-10-27

  Teresia Ridell
Hm ja..visst är det ofta så att de/dem som har i överflöd är gnidna och de som har precist är mer generösa ?
(iallafall min personliga uppfattning:)
Gillar texten som visar den krassa verklighetens svidande baksida..
2014-10-27

  louisegirl
Ja hur det kan vara..;)
Fint förmedlat!
2014-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin