Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bilden är tagen för några år sedan ...


Dan före dan!

Dan före doppare dan

Hoppas att alla mår ok!

 

Ta hand om varandra 

Och glöm aldrig att ni duger precis som ni är!

 

Önskar er en riktigt GOD JUL

Och ett GOT NYT ÅR 

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2021-12-23




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-12-23 10:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tack och detsamma.
2021-12-24

  WyS VIP
God-Jul o Gott nytt år!
2021-12-23

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
God Jul och ta hand om dig!
2021-12-23

  Maria Sundelin VIP
God jul och gott nytt år
2021-12-23

  ULJO
Sanna ord.

God Jul & Gott Nytt År
2021-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin