Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan i nuet för vår värld!


Den bistra sanningen!

Bevittnar omgivningen

Den alstrar ut sin ångest 

Verkar i en dysfunktionell verklighet

 

Hot om bistrare tider 

Föder massornas hat

Död mord våld

 

Våldtäkt på våra döttrar och söner

Förgriper sig på vår vackra jord

Är vi på väg mot slutet av vår tid?

 

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2022-11-01




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 253 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-11-01 10:53



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Bra skrivet
känslor och tankar
om världen vi lever i
som känns igen
Våldet och ondskan
får inte segra!


2022-11-05

  Margit Grell
Tankeväckande om tiden!
2022-11-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det kan undra
över, för vad vi
behöver är en
STOR fred framöver!
2022-11-04

  Ninananonia VIP
Visst är det så, som dina visa ord.
2022-11-03

  louisegirl
Ja en dyster tid nu ialla Världens hörn!
Du förmedlar det bra!
2022-11-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om tiden vi lever i.
2022-11-02

  Maiah VIP
Ja det ör ganska dystert just nu men låt oss tända ljus och inte förbanna mökret… låt ljuset ta över
2022-11-01

  angela Täubert fd Jansson VIP
Känslan känns igen.
2022-11-01

  Maria Sundelin VIP
Talande
2022-11-01

  Solstrale VIP
En unison röst för tröst från väst till öst i bittra livets höst! Fler ord om fridsamt beteende på vår jord. Lär ut hur göra rätt som människa! Tror att peka på fel utan minsta ord till hur göra rätt kan ha visat konsekvenser vi inte räknat med. Våldtäkt emot unga, pedofiler som florerar kring barn, hur hittar vi en framtida plan för att förhindra fler unga offer till dessa! Mer civilkurage och mindre civilkurragömma från hela samhället!

Bra lyfta ord i fri vers form!
2022-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin