Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Har varit frånvarande ett tag då min mor gick bort i somras! Den 24 Juli somnade hon in efter en tids sjukdom!


Mamma!

Tack för alla år du givit 

Tack för att du alltid funnits där

Tack för allt slit 

Tack för all kärlek

Du är saknad och älskad

Bevarar dig djupt i mitt hjärta

Hälsa Pappa och krama om honom där i himlen!

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2022-10-24




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 196 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-10-24 10:15



Bookmark and Share


    prima donna VIP
Kärlek så fin. Kram till dig
2023-01-30

  Solstrale VIP
Ödmjukt och fint famnade ord!
2022-11-07

  DominiQueen
All kärlek - till er eviga kärlek - i den nya svårpåtagliga - men ändå eviga - KÄRLEK. Allt mitt deltagande.
Kram
2022-10-29

  louisegirl
Så vacker och fin hyllning!
2022-10-28

  Maj-Lis VIP
Fin hyllning till din mamma
2022-10-26

    Birgersdotter VIP
Fin hyllning!
2022-10-26

  Ninananonia VIP
En fin hyllning till din älskade mamma.

Jag förlorade min mamma p-g-a Cancer 2014.
2022-10-25

  Margit Grell VIP
Vackert och kärleksfullt!
2022-10-25

  Bibbi VIP
Så fin hyllning!

2022-10-25

  Blomma-Stjärna VIP
ord av tacksamhet och saknad till en älskad mor som gått bort - vackert!
2022-10-24

  Maiah VIP
Ååh vad vackert! Att säga farväl till sin mamma är väldigt speciellt… hon har det säkert fint där hon är och hälsar på dig då och då
2022-10-24

  Maria Sundelin VIP
Vemodsvackert
2022-10-24

  Alysse VIP
Kärleken till din mamma berör
och väcker minnen
av min ängelmamma
uti himmelen
Så fint skrivet!
<3 kram
2022-10-24

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt om en älskad och saknad mamma.
2022-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin