Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att bara få vara just här och NU!


Konsten att vara !

Konsten att vara 

Jag är 

Står ligger går springer

 

Andas in just nu

Vilar i tiden

 

Stannar vaknar

Färden går vidare




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 218 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-06-20 12:24



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint att vara så!
2023-01-03

  Maiah VIP
Det är att våga vara i nuet, fint uttryckt livsfilosofi
2022-06-24

  Blått Norrsken VIP
Du skriver insiktsfullt och vist
att du ”Vilar i tiden”.
I dessa ord ligger ett uppvaknande och en uppstigning. Fortsätt att vara i detta gynnsamma flöde och i att vara i kärlek till dig själv .
2022-06-20

    ADI Nehlin
Låter underbart!
2022-06-20

  Maj-Lis VIP
Ja att bara vara
2022-06-20

  Blomma-Stjärna VIP
som ett under
är
de enklaste gester och en vanlig dag betraktad från en position av jag är här nu
2022-06-20

  Maria Sundelin VIP
Livets gång
2022-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin