Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Medan vi satt och såg på Så mycket bättre i lördags


Med tv:n på

Om du hellre blir jagad av vargar på Magaluf än ser Orup på TV4, är det så mycket bättre att göra något annat även om det gör ont. Bli bara inte sur för det inte bra för PH-värdet.

Musik som är sjukt bra är inte sällan skapad av bipolära artister.

När lammen tystnar har de ofta jagats av vargar.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-27 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP