Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens Spegel (förrädare)

Det sägs att ögonen är själens spegel
pupillerna som vidgas
förrädare säger jag

Att hjärtat bankar som besatt
det kan du inte se
det förråder bara mig

Men titta inte på mina kinder
dom är varma och röda
jag täcker dom med mina darrande händer

Fjärilarna i magen dansar som dervischer
fan fan fan fan fan
varför vill jag ha dig du ser inte mig

Så jag skjuter bort dig
så du inte kan skjuta bort mig
för ärligt
du behöver bara säga pang så är jag död




Fri vers av Elisabeth H
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-27 19:39



Bookmark and Share


  TT
...mycket bra och berörande text...!!!
2014-10-28

    Bo Malte
fint...
2014-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth H
Elisabeth H