Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryggsäck

Min längtan, en strof i det förgångna, en känsla som varken kan dömas som sann eller falsk men pockar trygghet, den jag andades, inmatad i bröstmjölken.

 

Och här vandrar jag på kantiga stenar i en outgrundlig hemvist som kallas: Livet




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 523 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-27 21:16



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Så fint beskrivet det sanna viktiga livet
I en ryggsäck.
Där vi av och till bär på våra känslor
så betydelsefulla i dags ljuset.
2021-07-31

  Lars Hedlin
Så bra beskrivit med känsla!
2014-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP