Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

märkliGt

hur människor aldrig tycks förstå
vad dom förlorat
i
förväg
lixom




Fri vers av kråkan VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-28 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP