Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dejTingsidOr

jo är ju singel och försöker verkligen skriva ihop något bra
men
ack
man är ju som man är

GUD vad jag önskar annat ibland
kan ju lixom förstå att ingen står ut
ändå bara förbli jag
den som
jag
hon
vi
är
tragiskt
fast ändå inte
gillar ju mig
någon där ute borde väl
kunna sätta henne på
plats
kan man tycka
alltså inte såååå
utan bara lixom förtjäna min respekt
hur svårt kan det vara




Fri vers av kråkan VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-28 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP