Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLANDADE KÄNSLOR





Ledsen

över

att hon inte är



Glad

över

att hon har varit




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-10-28 08:37



Bookmark and Share


  Connie
Otroligt bra!
2014-11-05

    Dan Myrbeck
Tänkvärd, bra.
2014-10-31

  Valter Örn VIP
Det känns ändå gott när man nått en försoning med ödet....
2014-10-30

  Lehva VIP
Så otroligt ömsint och kärleksfullt trots vemodet.
2014-10-29

    ej medlem längre
Tänkvärt och fint.
2014-10-29

  bittemi VIP
Starka ord i smärta och kärlek
2014-10-28

    AgnesKenshin
den bästa kärleken, den som sliter o drar från båda sidor! Dina ord är både fina o smärtsamma.
2014-10-28

  Lars Hedlin
KRAM
2014-10-28

  Åsa Njunjes
Berör och påminner om att så mycket av våra känslor är just, blandade.
2014-10-28

    ej medlem längre
Sån kärlek dör aldrig....den finns på livstid.
2014-10-28

    Sefarge VIP
ju mer man älskar,ju större blir saknaden.känsliga få ord,att begrunda.
2014-10-28

    ej medlem längre
Mycket starkt beskrivet i få ord.
Riktigt bra.
2014-10-28

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...
2014-10-28

  Maj-Lis VIP
Starkt och berörande
2014-10-28

  Angel of love
Våra känslostormar.
2014-10-28

  louisegirl
Ja man får försöka se något positivt, i mörkret <3
Fint förmedlat!
2014-10-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Skönt när man kommit till det stadiet. Man kan minnas och skratta och le mitt i saknaden.
2014-10-28

  Proton
Ibland är det allt man har.
2014-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP