Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med anl av Anakreons dagslimerick, så måste jag påpeka att även Martina var bosatt på platsen


LIMERICK - En god idé eller

 

I Kungshamn fanns en fru Martina
som ville sin älskog förfina
Så av honung hon åt
Bara för att . . . Hm, förlåt
”Men hon stal det från oss”, sa bina.




Bunden vers (Limerick) av Carl O Andersson
Läst 181 gånger
Publicerad 2014-10-28 10:05

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Hahaha!
Där förekom du mig!
Calle
2014-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson