Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortglömd

Är vår vänskap över?

Är det så du känner?

Det är så jag känner

Jag kan inget annat än att sakna dig
men du har redan glömt




Fri vers (Fri form) av HannaE
Läst 579 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-28 12:01



Bookmark and Share


  novemberly
smärtsamt vacker. den träffar rakt i hjärtat!
2014-11-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om en bruten relation!
2014-10-28

  Proton
Starkt, träffar nära hjärtat.
2014-10-28
  > Nästa text
< Föregående

HannaE
HannaE