Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INSIKT




Piskades framåt i rasande fart


Tvingades sänka takten


Insåg


Handen som höll i piskan

var min




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2014-10-29 08:43



Bookmark and Share


  Connie
Wow, den här är bra! Vilken tankeställare!
2014-11-05

    Dan Myrbeck
Med denna insikt
har man bra
framtidsutsikt.
2014-10-31

  Ninananonia VIP
Vilken insikt ...
2014-10-30

    ej medlem längre
Mycket, mycket klok insikt.
2014-10-30

  ResenärGenomLivet VIP
Ops...det ska till mycket för att inse det...bra skrivet...
2014-10-30

  ULJO
Precis som titeln. En stor insikt här
2014-10-29

  Åsa Njunjes
Förtryckaren och offret inom oss i dess "perfekta" men ack så dysfunktionella samklang.
2014-10-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Kanske en text för många att fundera över. Mycket tänkvärd.
2014-10-29

    ej medlem längre
Självinsikt!
Kan vara svår att upptäcka...men du är klok.
2014-10-29

    ej medlem längre
Så jättebra skrivet ...
2014-10-29

  Lehva VIP
En så klok och smart skriven text. Mycket igenkännande.
2014-10-29

  Angel of love
Ja väldigt bra skrivet, en ögonöppnare.
2014-10-29

  Lars Hedlin
JA just så kan det vara ibland!
2014-10-29

  louisegirl
Så insiktsfullt och bra skrivet..
2014-10-29

    ej medlem längre
Verkligen insiktsfullt.
2014-10-29

  Ljusletaren
Wow så insiktsfullt bra/kram
2014-10-29

  Per "Läsaren" Sörqvist
Dessa tider borde också inse att det är oroande när den eskalerar.


2014-10-29

    Bo Malte
hmm...
2014-10-29

  Anya VIP
Jaa tänk vad många vi är som så gärna skyller på än det ena och än det andra för att vi MÅSTE göra saker när det är vi själva som sätter upp ramarna. Som så ofta klokt, kärnfullt och bra.
2014-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP