Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En pojke, En flicka o en sång!

hörde en sång på radion en gång,
om en pojke o en flicka som var så kära,
men sången tog slut,
vad hände då med pojken o flickan?
Försvann dom också, så som sången gjorde?
eller finns dom än idag?




Övriga genrer av **Josefiin
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-04-04 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

**Josefiin
**Josefiin