Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns två personer som vet vad denna handlar om.. Kan säga att den handlar om Att jag verkligen älskar mina RIKTIGA vänner o att jag aldrig kommer såra dom!


Förlåt.

Förlåt,
för allt,
förlåt för att jag säger fel saker,
förlåt,
det är det vackraste ordet jag vet,
förlåt, förlåt, förlåt!
Förlåt för att jag älskar er.
Förlåt.

men ni är det vackraste jag har!
Förlåt kommer aldrig såra er.
FÖRLÅT!
Jag älskar er!




Övriga genrer av **Josefiin
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-02 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

**Josefiin
**Josefiin