Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Farfar denna skriver jag till dig, idag, 25/6-08 01:17!


farfar<3

Det var inte du som låg där igår,
kall o stel,
det var någon annan,
en docka,
det var hemskt,
du har alltid bara funnits här.

Fick en stor klump i magen,
ville bara skrika,
att det inte var du,
men det gick inte,
inte ett enda ord kom ut.

Jag bara satt o titta på dig,
bara väntade på att du skulle hoppa upp,
att du skulle säga "Surprise"

aldrig mera några skämtkort på födelsedagar.

Aldrig mer lukten av gammal insmord cigarett rök,
aldrig mer dig.

Jag vill inte tänka att det är så,
men nu har ja förlorat 3 personer och 1 bebis,
morfar, Felicia, farfar och Angel!


Farfar, Jag älskar dig!
Tack för att du delade 20 år av ditt liv med oss!
Vi älskar dig,
Din familj!

/Ditt barnbarn Josefin




Övriga genrer av **Josefiin
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-25 01:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag beklagar sorgen, Josefin.

Själv förlorade jag en god vän nyligen.

Din dikt griper tag.
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

**Josefiin
**Josefiin