Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MISSFÖRSTÅND



Han tränade ofta

Stolt över sina växande muskler


-Mysigt
sa hon

Lade sig på hans arm

-Mjukt och gott



Han klädde på sig

och gick




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-10-30 08:44



Bookmark and Share


    Bo Malte
ja vem vill ha något mjukt...;-/)
2014-11-08

  Lehva VIP
Det fanatiska är alltid tråkigt och i vissa fall farligt.
Här får jag en bild av en träningsnarkoman som inte kan slappna av...:-)
2014-10-31

  Ninananonia VIP
Snopet Mycket bra
2014-10-30

  ULJO
Helt briljant skrivet med humor och värme
2014-10-30

  ResenärGenomLivet VIP
Han ville väl ha hårda muskler, så han gick nog till gymmet efter den kommentaren...fast det var nog inte alls vad hon menade...ja, så kan det va när man inte talar samma språk...
2014-10-30

    Dan Myrbeck
Ja tolkar som att han inte ville det skulle vara mjukt.
2014-10-30

    ej medlem längre
Han kanske inte ville vara mjuk ...
2014-10-30

    Sefarge VIP
Ibland vore det bättre, ha visat
Musklerna först,än sina känslor.
Till vissa Damer.
Överallt finns det
Kallhammrade psykopater
Men även motsatsen
Givetvis!
Inte så lätt stå utanför och
välja.
2014-10-30

    ej medlem längre
Så det kan gå..
2014-10-30

  Anya VIP
Jag tolkar det som att hon inte dög när hans kropp blivit så perfekt...men jag kanske tänker fel.
2014-10-30

  Lars Hedlin
Wow mycket bra! ;)
2014-10-30

    ej medlem längre
Humor som både smeker och sticks!
2014-10-30

  louisegirl
Hur det kan va..
Mycket bra skrivet!
2014-10-30

  Fjäderpennan
Bra skrivet - speglar verkligheten vad jag minns ifrån ungdomen......
2014-10-30

  Monika A Mirsch VIP
Utmärkt valda ord - glädje i harmsna tårar.
2014-10-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Galghumor i kul tappning!
2014-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP