Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömskt förledande

Hur många gånger har det inte hänt
ja. alldeles säkert, är det minst ett tjugotal om dagen
då jag med okynnesblick, simmat djupt
in i sinnet
ner i hjärtedjup
för att under en kort sekund
av en evighet
åter få betrakta bilden
av hon, med solskenssvall
vilket ljuvligt ramar in
två osinligt blåa ögons öar
som ständigt fröar
själ, i grönska




Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 393 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-30 19:10



Bookmark and Share


  ia VIP
Nästan så man ser genom dina ögon
En målande bild som skapar en nyfikenhet.
Du berör som vanligt med dina ord.
2014-11-12

  Coldasice VIP
Vackert!
2014-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson