Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jAg äR glAd för alLa helgon i mItT LiV

även om jag saknar er
eran fysiska närvaro väldigt mycket
så vet jag ni är där någonstans

mormor du lägger väl dina älskliga händer på Tuva-lisa ibland
så hon får känna dess kärlek som jag fick
Kjell det är tomt utan dig
jag hoppas du sprider samma glädje där du är som du gjorde här
antar att dom där behövde dig eftersom du försvann så fort
pappa
jag hoppas du och farfar tar med Tuva-Lisa på fisketurer ibland
så hon får uppleva det med er
det är fint
farmor
du ser väl efter alla
ser till så alla har det dom behöver
morfar du fortsätter väl öppna alla dörrar och bjuda in alla möjliga konstiga människor till era liv
jag vill du lär Tuva-lisa vikten och glädjen i det
Till sist
Tuva se upp med pojkarna
du är väl en helt underbar liten fjortis nu
önskar jag fick se dig men jag vet ju du är i goda händer
älskar er alla och hoppas ni och alla andra där ni är ställer till med stor fest denna helg
vi ses
massa kramar från mig




Fri vers av kråkan VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-31 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP