Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets goda sträng ...

 

 

Skalade av

gamla minnen som doftade barr vid julen

ömma orden ekade i tomrum

som vi nyss satt bredvid

separation kom som utropstecken 

men inte tanken

vi målade om våra tysta mjuka känslor

med glada nyanser

det vibrerade i luften

i själen

i oss

i allt så kallas kärleken ...




Fri vers av Rise Little One
Läst 219 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-10-31 10:42



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tycker om din text!
2014-11-05

  Lärling
Mycket finstämt och vackert!
2014-11-01

  ResenärGenomLivet VIP
Mjuka och känsliga ord...vackert...
2014-11-01

  Lars Hedlin
Like a warm emrace :)
2014-11-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd dikt som en lysande tavla.
2014-10-31

    ej medlem längre
Dina ord sjunker in som en varm beröring.
2014-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One