Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanlig människa

Det finns ingen vanlig människa

paletten är unik
för var och en av oss
vår egen blandning av dygder
och brister
som hjälper och hindrar
att välja tålamod
framför intolerans
att välkomna inspiration
i uppgivenheten
att frigöra
sin innerligt goda
från barken
av surmulenhet och svårmod
att frilägga talanger
från distraktioner
att stanna i kärleken
bortom tvivlets
skallande rop
Varje människa är sin egen gåta
med kraft att finna sin egen lösning
lyckan i sig själv

i tillräckligheten




Fri vers (Fri form) av RW3
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-01 18:27



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En fantastisk text som ger hopp

2014-11-01
  > Nästa text
< Föregående

RW3
RW3